Man kan ju ge det ett försök

Godkväll på er söta blogg läsare. Jag är jätte ledsen för dålig uppdatering och lovar att jag ska bli bättre. Idag så var familjen Andersson här, om ni minns denna bild så minns ni även sofie som är min kusin.
Vi hade det väldigt roligt. Så mycket som vi skrattade har jag nog inte skrattat på väldigt länge! Vi åt även julmat och kollade på avatar som gick på tv:n. Inte nu i helg utan helgen efter denna så ska vi bort i några dagar och kolla på min bror då han har någon slagt cup med innerbandyn så vi ska sova i en stuga och då ska sofie hänga med. Vi kommer att gå i stan och shoppa loss ;)
Alla gick hem runt klockan 20.00 och då kollade jag på "Instagram", ni vet den där appen och det var väldigt många som hade kommenterat, gillat och följt mig. Så kul! är det någon av mina läsare som har infagram? Isåfall, kommentera erat namn! Man kan bara ha det på iphone (tror jag) så har ni en iphone men inte instagram, ladda ned det. Det är 100% gratis det kan jag lova er!
Sedan har jag plattat håret och lade då märke till att jag har ganska stora vågor i håret så när jag plattar det så blir det grymt mycket längre. Sisådär 2-3 cm vilket är långt för att vara hår ^^
Eftersom jag är inne på den här men instagram appen så kan jag visa er några av de fyrtiotal bilder som jag har där.
Alla bilder är mina och egentagna. Ni har ingen rätt att ta dessa, åtmistonde inte utan min tillåtelse. (detta gäller alla mina bilder)
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Detta är bara några urval av vad jag har. En del har ni ju sett tex. de på mig (några inlägg under)
Det är också, som de flesta redan har märkt (?), storm ute. Mina lampor fladdrar vilket är väldigt irriterande :P Nej men allvarligt så varnar dom om denna storm som kallas "Dagmar". Jag läser också på nyheterna att det var en tjej som nästan fick sin kanin Bamse bortflugen xD Nä, synd om henne faktist!
Just det. Angående rubriken så står det så pga. att jag aldrig brukar görra denna stilen av inlägg. Med "stil" menar jag att jag har många små bilder i mitten av texten/erna och att jag inte heller brukar komma på så mycket att skriva om fast det beror nog lite på så jag tänkte
-Äsch jag kan ju ge det ett försök.
Med detta långa och lite små konstiga inlägg säger jag god natt så ses vi förhoppningsvis imorgon igen. Varför jag skriver förhoppningsvis är för att det bara är jag och mamma hemma själva imorgon så vi kanske hittar på något men det kommer jag informera er om imorgon på morgonen isåfall. Glöm inte bort att införskaffa er instagram och att kommentera om ni gör det och vad ni ska ha/har som användarnamn.
KRAMIS ♥


Kommentarer
Annie

instagram ;)) <3

2011-12-27 @ 11:54:47
URL: http://anipani.webblogg.se/
Sofie

Det heter inSTagram :P inte inFagram med F ^^ ♥

2011-12-27 @ 12:27:32
sofie A

Hahah gud vad kul det var! xD ;) ha.ha.ha hjähjähjähjä! ;D

Å vad mysigt det ska bli...shoppa loss, det ska vi!! och gör våra små klipp....ny stad--->nya filmer! (Y) <3

2011-12-27 @ 20:48:17


Kommentarer:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (syns ej) :

Blogg:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0