länkbyte

gå och besök denna underbara blogg är ni snälla!
http://phunkadelic.blogg.se/http://phunkadelic.blogg.se/http://phunkadelic.blogg.se/

Dans

Hej. kom precis hem från dansen och tänkte baka lite men jag vet inte vad... Just nu ser det mest ut som att det kommer bli chokladbollar.
Jag känner inte för att blogga just nu så jag gör det senare. kram
halvgammal webcam bild

Snart bär det av...

... till Björnriket för att åka skidor i en vecka. Det ska bli så skönt dels att åka skidor och bara vara i snön, stugan och allt omkring men också att få en paus i "livet" med skolan och allt runt omkring. Just nu är det så mycket i skolan. Läxor på läxor och snart har vi ett prov också. i spanska. Ja ni hör ju?!
Vi brukar åka till björnriket för att åka skidor och detta blir tredje gången. Det är verkligen härligt att åka skidor och bara släppa allt och nästan flyga ner för backara. Inte tänka utan bara ha kul och njuta.
Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det dasn vilket jag inte längtar till. Jag har missat det tre gånger och har en heeel del att hämta ikapp men skippar man det måste man jobba ihop det på ett eller annat vis. Sov så gott så hörs vi imorgon om inte annat ♥

tre nya skor samt lite gammla

Nu när jag endå är inne på dessa spåren med collage tänkte jag att det får bli det men skorna också.

FAIL

Jag skrattar så jag dör när jag ser domma bilderna. Jag coh Sofie var så sugna på att fota men ingen var särskillt sugen på att vara framför kameran...
K.A.T.A.S.T.R.O.F

Tre timmar med dom bästa

Hejsan!
Uppdateringen är dålig för tillfället och jag är inte säker på om jag kommer bli bättre på detta men jag ska fösöka, okej?

Idag efter skolan var jag med Tilda Sofie och Frida dvs. mina sötungar. Vi pratade i tre timmar och gjorde lite läxor men det blev inte så mycket gjort. När jag kom hem hade mamma gjort världens godaste mat. Taco paj ♥
Jag har några bilder på ingång så håll koll ^^

älskar domma låtarna!

världens coolaste samling!

denna bilden är från http://theshiet.blogg.se/index.html som samlar på converse! As grymt!

random bilder ur arkivet

Tidigare hemma

Hejsan!
Idag slutade en del av klassen en och en halv timma tidigare då elevensval i svenska hade en inställd lektion. Om en timme så är det kören så nu ska jag vila och kolla på tv innan jag ska gå iväg.
Jag hoppas att ni har en bra dag.
Gammal och ful bild men det är den enda jag har för tillfället ^^

Mina och Tildas mål

Hejsan!
Jag och Tilda betämde oss för ungefär ett halvt år sedan att kunnde låten nedanför utantill.
Nu kan vi den utantill eller ja, vi har kunnat den ett tag, så vi behöver ett nytt mål. Ett lite svårare.
ganska svårt mål men det ska nog gå för sig genom att träna träna och träna VARJE dag!

Engelska hjärtat

Såhär mitt i pluggandet tog jag tag i kameran och tog lite bilder :)

Plugg plugg gammal bild

Länkbyte Linnea

jag har ett länkbyte med en söt tjej vid namn Linnea. http://lgullarbergs.blogg.se/ Hon har en otroligt fin blogg som har superfina bilder.
så klicka er in på denna underbara blogg för fina bilder och trevlig läsning.

Såhär har dagen sätt ut

Hejsan! Såhär har min dag sett ut.
Först så vaknade jag ju (äm... självklart?) innan jag gick till skolan. Idag var det ju första skoladagen efter lovet. En kul dag då jag äntligen fick träffa min söta Tilda. På idrotten körde vi basket vilket inte är min specialltiet men faktist så var jag och Sofie de enda som gjorde mål. eller nja men vi gjorde flest mål. Och då hade vi en av de lite "bättre" på idrott i vårat lag. Efter skolan gick jag hem med Tilda då vi betsämde oss för att vara nyttiga och frächa denna veckan. Detta inleddes med en rask promenad till en stor sporthall som vi hade helt för oss själva då pappa hade bokat en timmes träning med bandylaget men sedan böt hall till en vid min skola. Vi sprang, hoppade på en matta som var as tjock... Detta ledde till otroligt bra ben träning. Sen dansade vi och hängde i ringar tills det kom ett bandylag med små killar som var otroligt intresserade av att se vad vi gjorde eftersom vi "försökte" dansa balett. Vid kvart över sju beslöt vi oss för att gå då det faktist var deras tur att ha hallen. Vi stretchade länge i omkläningsrumet innan vi gick hem och sjöng massa lama låtar så som "burgerking rapp" och "MC rapp". Sen kom jag hem och sitter just nu och skriver ett litet inlägg. Imorgon ska jag och tilda förhoppningsvis träna i gymmet som finns i sporthallen i skolan men pappa måste ringa och boka tid först. Nu ska jag sluta skriva och önska er en mysig kväll. Själv ska jag dyka ner i läxböckerna...
Kram.

Första skoldagen efter lovet

hejsan!
idag var det sista dagen på lovet dvs, skola imorgon. Som jag skrev i några inlägg under så längtar jag faktist lite då man träffar alla igen men jag skulle inte ha något emot en vecka extra lov.
Jo, som ni vet så var jag ju på kalas idag. Jag hade tyvärr inte med mig kameran så det fick bli lite mobil bilder. Hoppas det funkar lika bra.
image descriptionimage descriptionimage description
klänningen på bilden fick hon av oss. Som ni kanske ser så är det en grå liten ring precis ovanför tingeling märket (?). KLickar man på den så lyser det små lampor som det gör på bilden (på bilden ser det ut som glitter)
Nu ska jag gå och lägga mig.
Kram.

Dagens planer

Hejsan!
Idag ska jag gå på ett kalas för min lilla kusin tvärs över gatan. Det är klockan tre så tills det ska jag göra mig iårdning osv.
Ni får ha en fin dag så hörs vi lite senare igen.
Gud va fail de blev. Bilderna blev ju helt brusiga... Jaja det får bli bra så endå.
Kram.

Just because...

Godmorgon!
Idag är det sista dagen på lovet innan skolan börjar. Lite tråkigt men endå så längtar jag faktiskt till skolan då man äntligen får träffa alla. Det dåliga är ju alla läxor som måste göras men det ska nog klaras av. Läxor är ju endå ett måste. Tyvärr...
Angående bilderna ovanför så stod jag näst intill HELA dagen och övade på att stå på tårna. Jag lyckades inte jätte bra men jag kände endå att ni kanske ville se. Bilderna är tagna med macro objectivet klockan tolv på natten, ja, dvs inte så jätte bra fokus men det blev som det blev.
Kram.

bild ur arkivet

Hejsan på er! Jag orkar inte skriva just nu så ni får nöja er med en bild isället ^^

Me

Länkbyte - vicktoria

hejsan! jag har ett länkbyte med en söt tjej vid namn Vicktoria!
http://vickevictoria.blogg.se/

Hemma

Hejsan!
kom precis hem från en innebandy match. På vägen hem handlade jag och mamma godis.
Jag bloggar senare igen.

Eye

Monki in my heart

Finns det något bättre än REA på Monki? Svar nej!

Två par "tights" helt enkelt

You make it real for me

big,lovely notes

sparkler

I går var jag och mamma i stan.
först simmade vi 700 meter, bastade samt badade bubbel pool innan vi åkte till stan och åt världens godaste mat.
Sen gick vi och shoppade, fikade och träffade på den lite små tuffa kusinen Sofie.
image descriptionimage description
Jag handlade en hel del saker som ni kan få se en del av. Just i detta inlägg visar jag bara de underbara nagellacken jag köpte på H&M för 29.90kr
På bilderna har jag den mörkblå samt glitter ovanpå. Jag verkligen älskar dessa nagellacken då de sitter på jätte bra. Jag målade dom igår och det sitter redan på lika bra om inte bättre och då har jag fixat med iphone-skal och annat pilligt!
Kram.

I'm on the right track baby

Heeeej och förlåt för superdålig uppdatering men jag har haft sprotlov så jag kände att jag behövde ledigheten till annat än att blogga... Hoppas att ni förstår detta och inte tröttnat på bloggen.
Jag har många bilder på lager som måste genomgå en redigering innan ni kan få se dessa här på bloggen.
Kram.
är så glad att jag hittat denna låt. Verkar som alla älskar den helt plötsligt ;) *host* inklusive mig *host*

Min älskade klocka

Som ni kanske såg i några inlägg under på min iphone så var det bilder på en klocka. Jag älskar denna klockan! Lite random men när pappa var i Skottland så köpte han den till mig.
image description
Jag gillar att det står "dance" och "anaii" på ^^ lagom stor och platt.
Medans jag endå håller på att skriva så kan jag infomera er om att imorgon ska jag och Tilda sova över tills på tisdag :D ♥♥. Vi ska köpa massa godis, bomba instagram med bilder och ha det mysigt.

Ny bäddad säng samt lite ändringar

Hejsan kära läsare! För ett antal timmar sedan så städade jag på rummet då jag kände för lite ändringar. Jag bäddade om sängen i nya och frächa sängkläder och flyttade på datorn till andra sidan skrivbordet. Det blev sjukt stor skillnad på bara det lilla.
Jag hittade också en gullig låda där jag ställde mina favoritisar till läppglans i. Jag har många mera men alla fick inte plats men om de skulle gjort det skulle jag gjort plats till alla då jag älskar mina söta läppglans ^^

Random bilder - rosa

Lite vackert att skalet passar till bakgrunsbilden ^^

Fotopromenad i snön del två

denna lilla hästa pollen var nog den minsta jag någonsin sett ♥ ^^

teenager post

Fotopromenad i snön del ett

I dag skiner solen och snön glittrar. Detta är det perfekta vädret för en fotopromenad. Mamma jag kusinen sofie och hennes mamma gick iväg och var ute i ungefär en och en halv timme. Det blev en hel del bilder på hästar men även på naturen samt snön. I del två kommer det bli övervägande bilder på hästar.
Angående bilderna använde jag mig av macro obejktvet vilket jag gjorde rätt i. Jag älskar att man kan gå så nära och fortfarande hitta fokus.

Övriga instagram bilder

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Bokeh

Lite randombilder sådär...

Failad bakning

I onsdags skulle jag baka hallongråttor MEN tyvärr så blev dom inte riktigt som jag ville ;-)
De blev platta men åh så goda :-)

Älska fredagar+lov

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Åh vad jag älskar fredagar! Det är som en befrielse från skolan, läxor, lärare, kompisar och tidiga uppgångar. Det känns ännu bättre när man vet att efter helgen kommer det ytterligare en veckas ledighet till då vi har sportlov! Min bror ska till Trysil och åka skidor så jag och mamma hade tänkt att åka och simma någon dag i veckan. Vi ska också åka in till stan och äta på en jätte god resturang. Pappa ska inte med då an jobbar men mamma är ledig några dagar mera.
Ikväll ska jag bara kolla på tv, äta godis, njuta av ledigheten och fixa några bilder som sedan kommer upp på bloggen (hoppas jag). Bilderna ovan är från idag. Katterna ligger framför brasan och myser medans vi andra äter taco paj och godis!

Instagram - black and white

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Som jag skrev i några inlägg under så har jag en hel del bilder från instagram som ni inte sett ännu. Det är en hel del ego bilder då jag nyss böt telefon till en iphone fyra som har kamera påde på bak och fram sidan.

Den nya frisyren

image descriptionimage description
Såhär ser jag ut i den nya frisyren som jag gjorde i tisdags. Jag klippte det mer jämnare runt hela håret eftersom jag tidigare haft det bakot klippt, som ett V. På den övre bilden ser det ut som att jag färgat topparna men det är bara ljuset.

Detta tar jag igen

Hejsan! Jag har inte haft en tanke på att blogga förens i dag men jag har massa bilder på lager se detta kan jag ta igen!
I tisdags var jag och klippte mig, det är nog det intressantaste jag gjort denna veckan förutom gått till skolan... Ikväll blir det mys framför tv:n i min sköna ziperall. På tal om det så har mamma fåt sin idag som hon beställde för ett tag sedan. Så grymt snygg så man nästan dör!
Jag har en hel del instagram bilder som måste få laddas lite innan de kommer till datorn. Sålänge bjuder jag på en random bild som än så länge är klar.
image description
Ha en fortsatt trevlig fredags kväll så hörs vi strax igen
KRAMIS ♥

Morgondagens schema

God kväll käraste läsare! Idag har jag inte bloggat då jag inte haft tid och ork och imorgon kommer uppdateringen inte vara så mycket bättre då jag först och främs går till klockan 15.10 i skolan och efter det är det kören och efter det så ska jag till bankeryd för att klippa mig. Jag ska nog inte klippa mig så mycket utan slinga det lite ljusare men topparna måste jag klippa av. För övrigt denna veckan då... Jag har världens svåraste spanska glosor som jag måste öva in tills på fredag samt två matte läxor tills på onsdag. Nu ska jag ta och gå till sängs. Vi hörs en annan dag
KRAMIS ❤

En promenad i kylan

Hejsan!
I dag har jag bara tagit det lungt, varit hemma och övat på spanska läxan. Där av dålig uppdatering.
För en liten stund sedan så var jag ute på en härlig promenad ute i kylan. Kameran var självklart med så några bilder fick jag allt till.

Hur jag redigerar mina bilder

Jag tänkte göra ett inlägg och visa hur jag redigerar min bilder. Jag brukar inte ändra så jätte mycket på bilderna men lite blir det allt.

En bra start är ju att jag redigerar mina bilder i photoscape eller picnik.com. I detta inlägg redigerar jag i photo scape.
ETT: först ändrar jag ljus och färg. KLickar jag på texten och INTE på pilen kommer denna fram:
Här ändrar du ljuset och i hörnet kan du, om du vill, välja att ha en gråton.
TVÅ: Här kommer vi till något mumsigt. Klickar man på TEXTEN överstrålning kommer det till att se ut såhär
(denna effekt grej fick ett vackert hjärta då jag älskar att ändra bilderna på detta vis)
Om du inte vill att bilden ska vara suddig dra ned suddigheten men om du vill att endast en liten del av bilden ska vara osuddig klickar du i fyrkanten i mitten av bilden (markera området för öve...)
TRE: Här kan du ändra om bilden ska vara svart&vit osv...
när du ska spara bilden.....
Klicka på spara i högra hörnet längst ned då det kommer upp en sån här ruta:
Slutligen kommer denna rutan upp:
Klicka bara på OK så är bilden sparad.
Glöm inte bort att döpa bilden till ex: Bild_bild.jpg annars, på något konstigt vänster, så funkar det inte. Alltså är det är viktigt att du lägger till .jpg
Nu ska ni få se resultatet.
Jag överredigerade den redigerade lite så att ni verkligen ser vad jag ändrat.
Hoppas att jag inte gjorde det allt för krångligt utan att ni förtår.
KRAMIS ♥

Det går uppåt

Hejsan allesammans!
Jag kollade nyss till statistiken som för tillfället ser väldigt bra.
såhär i förbifarten kan jag passa på att köra igenom med lite instagram bilder.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
KRAMIS ♥

Perfect two

Jag verkligen älskar denna låten! Så söt.

Chokladbollar


*100g smör
*1dl socker
*1msk vaniljsocker
*2-3msk kakao (jag tar alltid 2,5msk)
*3dl havregryn
*2-3msk starkt och kallt kaffe (jag tar alltid 2,5msk)
-Blanda om tills smeten är som en klump. Det ska inte vara smörklumpar synliga.
-Rulla till lagom stora bollar innan du rullar dom i kokos eller pärlsocker. (jag föredrar kokos)
Låt stå i kylen tills de är kalla.
O.B.S
för mycket havregryn=tort
för mycket kaffe=väl kladdigt

Snön den fortsätter att ösa ner

Godmorgon kära läsare!
Idag hade jag tänkt att jag skulle gå till skolan, igår längtade jag faktist lite till skolan men i morse mådde jag inte alls bra så jag stannade hemma en dag till.
Igår var jag och kollade på en innebandymatch då min bror stod i mål. De förlorade med två poäng men det blev en hel del bra bilder som ni kanske kan få se lite senare om jag orkar lägga in dom här på bloggen. På vägen hem läste vi på nyheterna att tre kvinnor skadats i en bilolycka mellan habo och furusjö och att en omkommit i en annan bilolycka. Det var och är fortfarande (tror jag) superhalt ute och när vi åkte i bilen kunde man inte se någonting då det snöade jätte mycket. Vi åkte nog i 50km/h skulle jag tro!
Nu ska jag sluta skriva och visa er några härliga bilder som jag tog för bara några minuter sedan.
Ha en mysig dag och ta det försiktigt om ni måste ut i snön annars ska ni stanna inne och ha det mysigt framför brasan. Det är precis vad jag ska göra nu.
KRAMIS ♥

Snow

Nya saker

Spegel: The body shop 15kr
Iphone 4 skal: Teknik magasinet 75kr
Pussmunn läppglans: H&M 20kr
Hello Kitty läppglans: H&M 39kr
Annat läppglans: Ica Maxi 40kr
Tuggummi: Ica Maxi 9kr-12kr (?)
Hello Kitty väska: H&M 49kr

Denna video får representera förmiddagen & kanske eftermiddagen

Tidsinställt inlägg-Tidsinställt inlägg-Tidsinställt inlägg-Tidsinställt inlägg

Jag pratar på om mina läppglans. Jag var bara tvungen att snabbspola annars skulle videon vara 8 minuter lång...
Jag är för tillfället hos läkaren när ni läser detta och kollar ryggen. Mamma och jag ska äta inne i stan efter det så jag kommer inte hem förens lite senare.

Tidig morgon i bilen

Hejsan! Jag sitter just nu i bilden påväg till ortopeden. Jag har gjort ett tidsinställt inlägg som är värt att vänta på ^^
KRAMIS ❤

Oj oj...

efter denna kick nästan dog jag då jag är sjuk ^^

Hihi så busiga vi var ;)

Kladdkaka - instagram

Jag har precis fört över alla bilder till datorn från Iphonen eftersom att jag snart ska ta över pappas Iphone 4 (nu har jag en trea) då han har bytt arbete så jag var tvungen att göra av med bilderna från telefonen. Mindre plats där mera plats här ^^
Nu ska jag lägga mig i soffan och sofa för imorgon ska jag till läkaren igen och kolla ryggen då korsetten inte är riktigt bra sen jag fick en ny...
KRAMIS ♥

Kakmonster - kladdkaka

Om ni vill ha ett tipps på hur man gör kakan kladdaigare? Häll i ½ dl matolia jag kör alltid med det och det blir gudomligt gott! Nu ska jag bjuda mamma på denna goda kakan.
KRAMIS ♥

Me - del två

angående den första bilden så var jag bara tvungen att "skoja" till det lite ;)

Me - del ett

Snön drar sig sakta nedåt

Hejsan!
Idag är jag hemma från skolan då jag har jätte ont i halsen. Just nu redigerar jag massa bilder som ni snart ska få se. Ute är det minusgrader och snön yr lite lätt med vinden.
Nu ska jag fortsätta redigera, sålänge få ni se en bild som jag tog lite tidigare idag.