Sommarlovet närmar sig!

Hejsan! Sorry för uppdateringen. Jag överväger för tillfället på att radera bloggen sen får man sådanna där ryck då man bara måste/vill blogga.
Idag är det ju, som ni redan vet tror jag nog, sveriges nationaldag! Jag har inte firat det sådär jätte mycket. Inte alls faktist. Däremot har jag varit ute och gått, två gånger bara idag. Först fick jag sex kilometer. Senare smsade Sofie och undrade om vi kunde gå en runda. Så idag har jag gått ungerfär nio kilometer, nästan en mil!!! Jag har kännt mig så onyttig det sista så känner väl att det är dags att ta tag i träningen nu. Dessutom är det så otroligt härligt att vara ute och gå. Igår tillexempel var jag och mamma ute 30 minuter i spöregnet och gick. Vi blev dygnsura men vatten har ingen dött av (jo om man drunknar tänker ni men vem drunknar i regn ;) ) I måndags var jag också ute på en promenad. Fyra kilometer tillsammans med Sofie!
Angående rubriken är det inte alls långt kvar tills sommarlovet börjar. Denna veckan ut plus veckan efter denna fast den kan man knappast räkna med då man bara gör massa roliga saker. Nu ska jag sluta skriva och visa er en bild på min as goda smoothie som jag nyss åt gjord på:
•en halv banan
•hallon
•2msk protein pulver (mättar lite mera plus ger en jordgubbs smak)
•filmjölk
Jag får se när jag bloggar nästa gång men om jag inte gör det så vill jag att ni ska veta att under sommarlovet ska jag till Kreta som ligger i Grekland. Såååhär härligt!
KRAM ❤



Kommentarer
Fourpictures

Fin blogg! :) Allt bra?

2012-06-06 @ 21:02:03
URL: http://fourpictures.blogg.se/


Kommentarer:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (syns ej) :

Blogg:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0