Mor & Dotter

Ur arkivet - instagram

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Så skoj

Hejsan!
Jag sitter just nu och väntar på att klockan ska bli 00.00 så jag kan kolla på alla vackra fyrvärkeri. Jag verkligen älskar nyår! För tillfället får ni se två bilder på månen, jag vet att de ser ut som jag redigerat samma bild med det är inte samma. Den med svart bakgrund är helt nytagen medans den men blå ät en-två timmar gammal. Lite intressant sådär x)

Gott nytt år på er!! <3

God natt <3

 

Nu tar jag och går till sängs. Vi hörs!
sitter btw och kollar på de söta hjärtat klassen skrev om varandra inna jullovet ^^
KRAMIS ♥

 

 

Så vackra så man dör ♥

Halv-random bilder

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Jo, jag har nu över 100 följare på instagram :D :D gladare kan man inte bli ^^
KRAMIS ♥

Hemma från ett långt och otroligt roligt dygn med tilda <3

Hejsan, kom nyss hem från ett jätte roligt dyng och lite till med Tilda.
Det blev ganska många bildr som jag visar imorgon. Sålänge får ni se en webcam bild eftersom det inte finns så många bilder på den nya datorn ;)
Imorgon är det ju nyår!!! Vi har inget bestämt som vi ska göra så vi är nog bara hemma för oss själva.
Jag får se om jag kanske fixar med bilderna idag men va inte så säkra på det.
KRAMIS ♥

Godmorgon people!

Godmorgon allesammans. Såhär tidigt har jag inte vaknat och gått upp sedan julafton (bara på lovet då) och varför jag är uppe såhär tidig (igentligen är det inte tidigt) är för att idag ska jag och Tilda sova över som jag skrivit i några inlägg under tror jag nog. Ute regnar det med det kommer inte hindra oss från att cykla. Jag tar med mig min gamla dator till henne så det händer nog att det blir några inlägg eller så får ni se bilderna när jag kommer hem om det nu blir några bilder. Jag fotar isåfall med mobilen. Nu ska jag packa klart det sista.
KRAMIS <3

Jag är bäst Den är semst

Godkväll kära läsare!!
Jag har försökt att hitta web kameran och av ett felklick så hittade jag den, visst är jag bäst?! Kameran är dock sämst... ta er en titt:
Jag har btw på mig min nya klänning/tunika som jag köpte igår.
yeah jag hittade inställningar till kameran så nu ser det ut like this:

Nu ska jag gå och lägga mig då jag ska upp tidigt och va med tilda, sova över med Tilda och busa med Tilda imorgon ^^
KRAMIS ♥

Thats how it is

Hejsan alla läsare som blev grymt många mera då jag länkade min blogg på facebook!!
Jag ser och är även medveten om att för det första *Uppdateringen suger och *Det är nästan bara instagram bilder här.  Jag använder mig väldigt mycket av denna app och har därav inte lust eller tid att fota med den vanliga kameran. Man behöver inte heller lägga in bilderna i datorn och sedan redigera dessa utan kan redan på telefonen redigera bilderna man tar. Detta var inte det mest intressantaste inlägget så därför visar jag hur jag ser ut för tillfället. Kläderna jag har på mig köpte jag idag. Jag bjuder också på en annan halv weird bild på mej;)

Keep the faith up

Vintage style

Hejsan på er alla läsare!
Jag är nu hemma från stan och fick med mig en hel del saker hem. Jag har inte ork till att ta fram kameran, fota, lägga över till datorn och sedan på bloggen så det får bli lite halvbra instagram bilder. "bra app det där ;)"
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Vem älskar inte provrumsljus? ;)
Alla kläder är köpta på H&M förutom strumpebyxorna som är köpta på "VILA". Jag älskar allt lika mycket då de liknar "vintage", dvs lite gammlare och begangnade kläder.
Mitt favorit köp är nog den rosa klänningen eller kjolen & midjetröjan men jag är lika kär i allt.
Nu ska jag äta lite mat så ses vi igen lite senare.
KRAMIS ♥

Är för tillfället i stan

Hejsan! Jag är för tillfället i stan med mamma och mormor. Bloggar mera när jag är hemma igen.
KRAMIS <3

Man kan ju ge det ett försök

Godkväll på er söta blogg läsare. Jag är jätte ledsen för dålig uppdatering och lovar att jag ska bli bättre. Idag så var familjen Andersson här, om ni minns denna bild så minns ni även sofie som är min kusin.
Vi hade det väldigt roligt. Så mycket som vi skrattade har jag nog inte skrattat på väldigt länge! Vi åt även julmat och kollade på avatar som gick på tv:n. Inte nu i helg utan helgen efter denna så ska vi bort i några dagar och kolla på min bror då han har någon slagt cup med innerbandyn så vi ska sova i en stuga och då ska sofie hänga med. Vi kommer att gå i stan och shoppa loss ;)
Alla gick hem runt klockan 20.00 och då kollade jag på "Instagram", ni vet den där appen och det var väldigt många som hade kommenterat, gillat och följt mig. Så kul! är det någon av mina läsare som har infagram? Isåfall, kommentera erat namn! Man kan bara ha det på iphone (tror jag) så har ni en iphone men inte instagram, ladda ned det. Det är 100% gratis det kan jag lova er!
Sedan har jag plattat håret och lade då märke till att jag har ganska stora vågor i håret så när jag plattar det så blir det grymt mycket längre. Sisådär 2-3 cm vilket är långt för att vara hår ^^
Eftersom jag är inne på den här men instagram appen så kan jag visa er några av de fyrtiotal bilder som jag har där.
Alla bilder är mina och egentagna. Ni har ingen rätt att ta dessa, åtmistonde inte utan min tillåtelse. (detta gäller alla mina bilder)
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Detta är bara några urval av vad jag har. En del har ni ju sett tex. de på mig (några inlägg under)
Det är också, som de flesta redan har märkt (?), storm ute. Mina lampor fladdrar vilket är väldigt irriterande :P Nej men allvarligt så varnar dom om denna storm som kallas "Dagmar". Jag läser också på nyheterna att det var en tjej som nästan fick sin kanin Bamse bortflugen xD Nä, synd om henne faktist!
Just det. Angående rubriken så står det så pga. att jag aldrig brukar görra denna stilen av inlägg. Med "stil" menar jag att jag har många små bilder i mitten av texten/erna och att jag inte heller brukar komma på så mycket att skriva om fast det beror nog lite på så jag tänkte
-Äsch jag kan ju ge det ett försök.
Med detta långa och lite små konstiga inlägg säger jag god natt så ses vi förhoppningsvis imorgon igen. Varför jag skriver förhoppningsvis är för att det bara är jag och mamma hemma själva imorgon så vi kanske hittar på något men det kommer jag informera er om imorgon på morgonen isåfall. Glöm inte bort att införskaffa er instagram och att kommentera om ni gör det och vad ni ska ha/har som användarnamn.
KRAMIS ♥

Godmorgon!

Godmotgon på er alla som har vaknat. Idag kunde jag faktist inte sova till klockan 12.00 på dagen då vi strax ska få hit lite gäster och äta julmat, eller gäster och gäster, det är kunsinerna och deras föreldrar (de som var här på julafton.
Just nu sitter jag och äter frukost, då tänker ni "framför datorn?!" -Ja, jag äter framför datorn ;)
På torsdag till på fredag så ska jag göra någont allderless specielt. Jag ska nämligen sova över med tilda vilket jag längtar efter sååå mycket. Vi ska köpa klubbor i äängder då de bara kostar 2 kr på irmas (en kiosk i centrum) och eftersom att vi är kära i klubbor så kommer det bli en hel del av dessa.
Nu ska jag äta klart. Uppdateringen kommer nog inte vara så bra idag då jag inte ha tid att gå till datorn stup i kvarten men annars så ses vi kanske lite senare efter klockan 18 eller så.
KÄLLA: GOOGLE


Rätt så coolt endå att jag hittade alla fyra smaker ;)
Det två nedersta finns inte att köpa just där men det gör inget då de översta är godast (enligt mig)

Instagram-långt långt hår

Hejsan! Jag sitter och gör om lite bilder och lägger då märke till hur sjukt långt mitt hår har blivit. Jag ÄLSKAR att ha jätte långt hår. När jag var mindre, sisådär åtta år, så hade jag hår ända ned över höfterna ^^
KRAMIS <3
Den sista bilden är inte omgjord för att visa hur långt det faktist är.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

haha

M-å-s-t-e b-l-o-g-g-a

Haha ja känner att jag inte gör något annat än att blogga för tillfället, Bra Eller Dåligt? Jag har årdnat några bilder nu och så har jag årdnat några redigeringsprogram så nu är jag foto klar åtminstonde ;)

Nu är alla ljusen tända

image description
Jaa, nu är det ett år kvar tills nästa jul men häng inte läpp för det!, vi har ju nyårsafton kvar :D

Karameller

Är ni nöjda med eran julafton?

Hejsan och godmorgon på er!
Det är lite fel att skriva godmorgon nu men jag vaknade faktist för 10 min sedan så nu sitter jag i sängen och lyssnar på bra musik på min dator. Det är så nice för jag har fått ett års spotify så nu kan jag dunka på tills nästa jul ;). I dag ska jag bara slappa och kanske läsa lite i min nya bok osv. Igår blev det inte så sent, eller...? Klockan blev nog närmare 2 på natten men det var ju faktist julafton. Fast bokstavligt talat så var det ju idag som jag gick och lade mig, ja ni fattar?. Jag har en hel del att göra på datorn också så som att lägga över massa bilder, hitta alla bloggar och hitta web camen som ska finnas i menyraden någonstans?!. Tänker man igenom julafton så blev jag väldigt nöjd med vad jag fick lite synd bara att snön hann smälta undan. Är ni nöjda med packeten från gårdagen eller inte bara julklapparna utan allt runtom också? Nu ska jag lyssna vidare på musik innan jag går upp och äte lite frukost som jag tror kommer bli godis :P Nej då!
Eftersom jag inte hunnit lägga över bilderna i denna datorn ännu så kan ni få se på en exempelbild som redan finns på datorn.
Fy, de är verkligen inte de finaste bilderna men det får bli såhär för tillfället.
KRAMIS ♥

För att skryta lite ;)

Jag verkligen älskar "instagram" då man kan välja bland massvis av olika effekter men det är dock lite dåligt att det inte finns i datorn utan bara på telefonen.
På bilderna kan ni se min nya dator. Jag gillar att det lyser en liten lampa på framsidan, att skärmen är matt, att den är as snabb och att framsidan är fint röd :)

Feliz navidad

God kväll kära läsare!
Jag vet att jag inte skulle bloggat idag men jag vart bara tvungen då jag fått en ny dator (Y).
Jag har även fått..
  • 500 kr av farmor & farfar samt 300 kr av mormor (800kr)
  • Tre läppglans
  • En burk men karameller
  • En dator
  • tofflor som mormor stickat
  • Hudkrämer ggr 2
  • Ett års spotify
Jag har säkert missat något men jaja ^^
Jag bjuder på en fin liten bild på två lycklga familjer som fått små tosser av mormor ;)
Jag är precis under denna text (gröna)
Det är inte så bra kvallitet, detta pga att jag tog bilden med mobilen.
Förhoppningsvis kommer jag blogga lite mera nu när jag har en ny dator som inte är seg alls. Fast det kommer den nog bli med åren men nu ska vi fokusera oss på nuet!
KRAMIS ♥

Julklädseln

Mitt i julstimmet

Hejsan på er!
Jag vet att jag inte skulle blogga men eftersom vi inte ska iväg förens klocka 12.00 till farmor så kände jag att jag kan hålla bloggen vid liv ett litet tag till ;)
Lite random bilder ^^
Imorse vaknade vi vid åtta och gick upp för att öppna några av de packet som ska öppnas ikväll då vi har släkten här. Jag fick en maskara och en bok från min bror.
Nu ska jag göra mig iårdning. Jag ska inte glöma bort att fota kläderna jag ska ha på mig i dag heller.
KRAMIS ♥

Ha nu en underbar jul!!!

Hejsan!
Jag kommer nu att ta en kort kort bloggpaus då jag inte kommer att ha tid för bloggen de två-tre kommande dagarna. Jag önskar er en underbar jul och jag får hoppas att ni får det ni önskat er i julklapp! Nu ska jag mysa ned mig i soffan och kolla på bingolotto (jag ska också spela, det brukar vi göra). Imorgon är det julafton och jag kommer att ha så sjukt svårt att somna ikväll då är det bra att bingolotto slutar lite senare, klockan 00.00! Dagen efter jul, dvs. på söndag, kommer jag nog bara blogga lite för jag kommer få en speciell sak, mera kan jag inte säga såhär på rak arm ;)
Ni får ha det bra så ses vi inom några dagar!!! ♥
Bjuder också på en så bra låt som jag hittade för ca 20 min sedan och redan har spelat omkring 10 gånger ^^
KRAMIS ♥

Länkbyte!

Hejsan! Jag har länkbyte med DENNA SUPERSÖTA TJEJEN! Hon bloggar om lite allt möjligt så som fotografering, sitt liv och så har hon alltid fina kläder på sig ^^ Klicka er in på denna blogg, ni blir inte besvikna!

Några matchningar jag gjort för ett tag sedan

Superglad!!!!!

Hej och godmorgon allesammans! Idag är jag så glad! Imorgon är det jul, idag ska vi åka til mullsjö och köpa godis i en stor stor godisfabrik, ikväll ska vi spela bingolotto framför tv:n och ha det mysigt, idag ska vi äta julmat (vi gör alltid det kvällen innan julen i familjen ^^) och jag nämnde att det är julafton imorgon va?! :D
Nu ska jag gå och göra mig iårdning för vid 12 ungefär så ska vi åka och handla. Det är inte så super speciellt att vi ska dit med det är endå skoj!
Ni får ha en underbar dag innan julafton!
Dan före doppare dan, det är idag det ♥
KRAMIS 

Saker jag irriterar mig på

Top sju saker jag irriterar mig på 
*när folk tuggar med öppen mun!
*när fröken ska sudda på tavlan och det alltid blir kvar små prickar efter pennan eller suddet!
*när man bara får ETT tuggummi, det är j inte ens någonting att tugga på?!
*suddgummi skräp som ligger på pappret utan att pesonen som suddat tagit bort det.
*när folk tror att man är arg/tjurig om man inte skriver smileys.
*fjortisar!!!
*min otroligt sega dator som förhoppningsvis snart är ett minne blått!

Eftersom att jag har sådan torka på fantasi till bloggande just nu så fick det bli ett inprovocerande inlägg. Kanske inte de roligaste med ja ja ^^
Jag har också kollat igenom alla 547 webcam bilderna och rensat igenom dessa så nu har jag under 20 stycken kvar. Jag hittade ett par söta bilder på Bella & Jonna (mina kusiner)
Bella
Bella
Jonna

Söta små smileys

Hejsan på er!
Jag har suttit och kollat igenom min gammla blogg och faktist så tycker jag att bloggplatsen var bättre på så vis att man kunde välja bland massa söta små smileysar tex:  Jag tycker också att det var bättre (är bättre) att man där kan välja textstilar och storlek.
Annie om du ser detta, kan du göra min text lite större? Typ bara en storlek eller något. (helst den storleken som är här ovan eller en mindre ^^)
Nu ska jag hitta på någonting, haha vad vet jag inte. Jag känner jätte mycket för att fota men jag har ingen insperation så jag får se hur det blir med det.
KRAMIS ♥

Fika

Hejsan!
KOm hem från snön för ett tag sedan och har efter det hunnit med att äta, städa, pyssla, slå in de sista packeten och sovit en stund ^^
När vi var ute så gick vi och köote fika och tog med till en pulkabacke, vi hade det väldigt kul :)
Jag var också tvungen att ta lite kort på en underbart god kaka som vi kallar "Birgitta kaka" eftersom mormors kusin heter så och hon bakar sååå gott!
Det är typ som vaniljkräm imellan två lite segare marrängskivor, om ni fattar?
Ni kanske har lagt märke till att jag inte skriver namn eller liknande på min bilder längre. Detta på grund av att jag använder mig av ett annat redigeringsprogram där man inte kan lägga till text osv.
Jag kan ju passa på att visa våran lite mera oavancerade fika som vi år ute i snön!
Muffins, munk, julmust, kärleksmums, chokladkaka!
KRAMIS ♥

Jullov :DDD

Nu är det jullov :D jag hinner inte blogga så mycket då jag, Sofie, Frida och Tilda ska ut i snön ^^ idag slutade vi extra tidigt, så nice! vi hörs ikväll
KRAMIS <3 bjuder på en liten blid på de små busarna ^^

Fin till jul

I lördags då vi var i stan så köpte jag en supersöt och snygg blus som jag ska ha på julafton. Till den ska jag ha svarta midjebyxor.
FOTO: jag

KÄLLA: H&M
KRAMIS ♥

Love...

Och så var det ännu mera bilder ^^

När jag trodde att alla bilder var inlaggda på bloggen hittade jag ytterligare tre blider, dock inte så seriösa!
Jag orkar inte redigera dom så det får bli bra som de är nu ^^
KRAMIS ♥

Ett vackert julkort!!!

Julpyntat och fint

This is me

Jag har en hel del mer bilder att redigera. Så länge kan ni få se några bilder på mej ^^
REDIGERING: höjt ljusstyrkan samt kontrasterna.
FOTOGRAF: jag
jag vet att de är lite överredigerade med strunt samma :-)

Ingen panik..!

Hejsan! Jag vet att ni undrar vart jag håller hur men jag har haft så mycket att göra idag, eller mycket och mycket jag har busa i snön med mina söta små kusiner på andra sidan gatan. Vi gjorde en snöboll som var större än jag vet inte vad ^^
Jag har också fotat en hel del och ni ska få se vart enda kort! Jag måste bara föra över dom från minneskortet till datorn.
KRAMIS ♥

då man inte riktigt lyckas

Jag sitter just nu och kollar ignom massa bloggar som jag inte gjort på flera veckor!
Jag bloggar kanske senare för nu ska jag kolla vidare ;)
KRAMIS ♥

Bara för att

1. Vill du ta ditt ex tillbaka? -?-
2. Civilstånd? singel
3. Har du någonsin förlorat en nära vän? jo :/
4. När var sista gången du verkligen skrattat? det var nog annies dans i skolan ;)
5. Något är fel, den första personen du vänder dig till? Tilda kanske jag vet inte
6. Är det någon som inte gillar dig på grund av något du gjorde? det är det nog
7. När var sista gången du grät mycket? för några veckor sedan då jag fläckte upp min nagel
8. Är det någon du vill göra allt för? -?-
9. Hur många kan du berätta allt för? -?-
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna? ja eller nej för det är ju eldklot xD
11. Har personen du senast höll händerna med betydelse för dig? vem nu det var..?!
12. Beskriv dig själv med ett ord? "läppglans-narkoman" typ :D
13. Har du något som hör till ditt ex? -?-
14. Har du någonsin kysst någon av det motsatta könet? -?-
15. Fullständigt namn? Kajsa Linnéa Pettersson
16. Favoritlåt? jag har många men jag gillar amanda (vinnaren av idol) och lite mera pop så som "tonight tonight" osv...
17. Favoritfärg? lila
18. Bästa vänner? Har många bra vänner men Tilda då kanske :P <3
19. Person jag saknar? Tilda, hon var sjuk idag :(
20. Första kyssen? -?-
21. Sista kyss? -?-
22. Första kram? eh.. mammakanske? x)
23. Senast kram? nä, jag får säga mamma där med ;)
24. Senaste meddelande från? Tilda
25. Senaste person som jag någonsin sett? WHAAAT? om mågon fattar kommentera!!!
26. Mitt missbruk? -?- inget..
27. Favorit butiker? H&M, Monki, kicks, alla slagt godis kioker ;)
28. Vem jag berätta allt för? inget jag berättar ALLT för
29. Favorit djur? hund & katt
30. Lång? 167
31. Vem har mitt hjärta? jag själv lite knäppt om jag lixom gav det till någon ;)
32. Favorit film? Jag ÄLSKAR alla slags skräckfilmer :D
33. En hemlighet? ja, en hemlighet? ;)
34. Hur mycket bryr du dig om ditt liv, 0-10? 8 ???? :P
35. De flesta minnen med? MÅÅNGA kanske tilda eller kusinen sofie <3
36. Människor har du nyligen blivit mer "nära"? Tida (ett år sedan) och Elle
37. Den hetaste personen du vet? haha vem är het ni i jletid då det är kallt ute xDDD haha
38. Vem jag inte kunde leva utan? cem jag inte ka... ja du det vet jag inte ;)
39. Vem förväntar jag mig att känna för evigt? Alla underbara vänner och familj
40. Vem jag älskar mest? Vem, du menar vilka? det är MÅNGA :D
KRAMIS ♥

Granen står så gran och grann i stugan....

KRAMIS ♥

Jul jul och åter igen jul

Julgranen står snart på sin plats och ska pyntas. Julklapparna är redan inslagna och julmusiken ska snart spelas på hösta volym. WIIIE nu är det snart jul :DD ♥
Så ser facebook inlägget ut och det är så sant som det är skrivet. Jag kanske fotar lite sen så ni kan få se hur mysigt och fint det blev/blir.

bilder från förra året!!!!
själv tycker jag att jag utvecklats mycket på ett år
KRAMIS ♥

snön ligger kvar

Hej gott folk! Idag ligger snön kvar på marken :D Hoppas bara att det inte börjar regna så det blir lite snö på julafton!!
Imorse åkte mamma och pappa iväg för att köpa en julgran så ikväll ska den pyntas. Imorgon är det skolan igen men det är ganska okej då det bara är tre och en halv dagar kvar innan jul lovet och endast SEX DAGAR KVAR TILL JUL ♥♥♥
Nu ska jag hoppa in i duschen och äta lite frikost som jag ännu inte hunnit med!
KRAMIS 


(google bilder!!)

Ett rop mitt i natten

God kväll! Jag sitter just nu framför tv:n och kollar på Radiohjälpen men jag ska allderles strax gå och lägga mig. Från klockan 17.00 ungefär idag så har det snöat och det gör det fortfarande! Kanske får vi snö på julafton ändå :D
Nu ska jag gå till sängs. Bjuder på en bild ni skulle fått sett tidigare idag då jag var på väg till stan ^^
KRAMIS <3

Länkbyte-Systrarna & Alice

Jag har ett länkbyte med DESSA SÖTA TJEJER som är syskon och som driver denna blogg tillsammans. De bloggar om fotografering och har varsin kamera (EOS 1100D och Nikon D3100)
image descriptionimage description
Där har ni bilder på deras kameror. Jag har en sådan längst ned ;)

Jag tycker verkligen att ni ska kika in på denna söta och roliga blogg!
KRAMIS <3

Jag har också ett länkbyte med DENNA FINA TJEJ som bloggar om sitt liv som ikluderar bland annat fotografering. Många bilder och lagon text, sådär som en blogg ska se ut som.

Jag tycker att även denna blogg är sevärdig och att ni ska ta lite av eran tid och kika in denna fina blogg!
KRAMIS ♥

Lite är en bra start

Hejsan på er!
Idag i stan så hanlade jag bara tre packet men lite är en bra start ^^ Snart så kommer Sofie och vi ska fram till centrum och handla godis innan vi kryper ner i soffan framför brasan och kollar på film eller liknande. (för er som inte vet det så är sofie min kusin. Här nedan kan ni se en bild på henne)
Innan hon kommer så ska jag göra några inlägg för jag har två länkbyten på gång.
Ni kan få se paketen men jag tänker inte skriva innerhållet, inte ännu ;)
KRAMIS ♥

Uppdate

Hejsan! Just nu sitter jag i bilen och är på väg till stan för att köpa julklappar :) Jag älskar att bara gå omkring i affärerna och köpa någon om man hittar det rätta ^^ vi hörs av lite senare då jag är hemma igen och kan blogga för just nu är det inte så bra teckning!
KRAMIS <3

Länkbyte-Anna

Jag har ett länkbyte med ANNA som bloggar om lite allt möjligt. Hon äger också en underbart fin hund och har en av luleås största bloggar. Hon är också så snäll så hon gjorde ett undantag eftersom hon inte brukar ha länkbyten.
Jag tycker verkligen att ni ska ta er lite tid och kika in på denna blogg som består av så mycket av allt!
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN ELLER KLICKA PÅ HENNES NAMN LÄNGRE UPP.
Här är ett "bevis" på att hon faktist har en hel del läsare!
KRAMIS ♥

Fredagen är här igen

Godkväll alla läsare som fortfarande är vakna, ja klockan är ju inte så mycket. Äntligen så är fredagen här vilket är så skönt! Denna veckan har varit rolig/jobbig/hård/lätt och alla ord man nu kan komma på, dvs mycket kännslosam och rolig ;)
Efter skolan idag så lade jag mig och vilade i sängen och när jag vaknade en halvtimme senare så låg båda katterna vid mig. Jag och mamma har också gjort julmat och glögg som vi bjöd min broder och far på när de kom hem från innerbandyträningen. Jag har även kollat på "hjälte galan" och det var inte lätt att hålla tårarna borta!
Jag hittade också en mycket cool bild på DENNA BLOGG.
min första tanke var: omg, de har huggit sönder kameran och hällt glitter i den!!!, men sedan såg jag att det faktist var en tårta. Erkänn att den är mycket väl gjord, både detaljer och former är mycket genomtänkta!

Morgondagens planer är ännu inte helt bestämmda men i nu läget ser det ut som att vi ska till stan för att köpa julklappar innan vi far hem och myser framför tv:n på kvällen. Min bror har även en innerbandymatch som jag INTE tänker hänga med och kolla på!
Jag ska också försöka ta tag i fotograferingen så jag har lite att gå på då jag bloggar men just nu får ni nöja er med en små-gammal bild.
Nu ska jag läsa lite ur boken "pojken som kallades det" innan jag går och lägger mig. Ni får ha en fortsatt mysig och underbar fredagskväll så ses vi imorgon!
KRAMIS ♥

Julen närmar sig

Godkväll på er!
Julen närmar sig och om bara några dagar är det bara en enstaka vecka kvar. Det värsta är att jag ännu inte hunnit eller haft tid för den delen heller, att köpa julklappar.

Just nu sitter jag i soffan, äter apelsin, kollar på tv och myser med katterna. För tillfället har jag inga bilder så det får bli några fina från We♥It
Tumblr_lus6vpdjwa1qish95o1_500_largeTumblr_lez8zkhrhe1qdbbywo1_500_largeTumblr_lioz9jsmaz1qb432io1_500_large_largeTumblr_lppw8n7roo1qf8em3o1_500_largeB59408f5388f2aa5ff61315_largeTumblr_lvp0xrttjo1qevifno1_1280_largeTumblr_lvn1z2dgxw1qcvxkso1_500_largeP_ii_by_vival9-d4j6157_large
KRAMIS ♥

Svar på tal!

Hejsan kära läsare!
Jag kom precis hem från skolan och såg att jag fått en fråga. Kul :)
kommentar/fråga:
fin blogg du :)
får man undra varför den heter kajafia? :) e lite nyfiken för har en följfråga isåfall.. eller nåt :)
Svar:
Jag har ingen direkt förklaring till varför vissa (tex mia kompisar) kallar mig för kajafia... Det är ju om man tänker efter ett väldigt ovanligt smeknamn. Jag blir ofta kallad Loppan av min familj och Kassah av Tilda men just Kajafia... Ne jag vet inte faktist. Kanske är jag lite ute och cyklar nu men Ellen och Annie (två vänner) började nog att kalla mig det för ett antal år sedan men det är inte alls säkert. Jo jag såg också att du heter kajsa (eller..?) och jag blir ibland också kallad Kajja.
Varför själva bloggen heter kajafia är för att det är lite ovanligt och eftersom många vet mig som kajafia så fick det helt enkelt bli namnet på bloggen.
Hoppas du blev/är nöjd med svaret. Är mycket nyfiken på följdfrågan.
KRAMIS ♥

13=lucia

Hej!
Jag kom precis hem från sporthallen då det varit luciafirande. Själv så var ju min bror med bland stjärngossarna ^^ haha, lite stolt då va?! ;)

Kajsa Tipsar!

Hejsan!
Jag kom nyss hem från en lång skoladag. Provet på spanskag gick mycket bra och det var inte svårt alls.
Jag fick också med mig tre verklighetsbaserade böcker hem som min söta lilla lärare,maria,tipsade mig om. Böckerna sägs vara mycket hemska, jag älskar sådanna böcker!
Jag har inte börjat läsa ännu men maria sade att den första boken handlar om hur han blir missandlad av sin alkohol påverkade och psykiskt sjuka mamma...!
Böckerna kommer i årdning dvs 1:an 2:an sedan 3:an. Det finns också en fyra men jag kände att det kanske räckte med tre ;)
KRAMIS ♥

halvbra ögonbilder

Just nu sitter jag och kollar på Wallander. Jag tycker att dessa filmer är så bra! Jag ska strax äta lite och sedan så ska jag plugga tills imorgon. NI får ha en fortsatt trevlig kväll så ses vi imorgon eller senare (jag tror inte jag kommer blogga mera ikväll men jag får se)
KRAMIS ♥

Ljusen gör hela mysigheten ^^

Haha man tager vad man haver, sägs det, och i det här tillfället fick det bli äggkoppar :)

Jag är trött!!

Hejsan! Idag är jag så himla trött då är det skönt att sluta tidigt. Vi hade tre lektioner och idrott.
Imorgon har jag, som ni redan vet, spanska prov som jag måste plugga till nu. Jag orkar verkligen inte men jag satsar på bra betyg i spanskan så detta måste göras bra!
Jag hade tänkt att göra ett sådant där inlägg med massa text ni vet, själv tycker jag det är ganska kul, men jag vet inte vad jag ska skriva om så jag skriver bara lite randomsaker... ;)
Om ni minns så skrev jag för ett tag sedan att jag höll på att skriva en ny "bok". Jag kom till fem sidor sedan fick jag inte någon inspiration längra så jag är inte klar med den. Om ni vill så kan ni få läsa det jag skrivit men jag kommer nog inte skriva klart den då jag kännde att det inte var det "temat" jag har lust att skriva om...

Julkalendern nästa

Godmorgon allesammans! Jag vaknade nyss och ska strax dra mig uppåt då julkalendern börjar kvart över sju. I år tycker jag faktist att den är bra men självklart har det varit bättre. I dag så slutar jag tidigt vilket är bra då jag har spanska prov imorgon och jag måste verkligen plugga in i det sista. Nu måste jag sluta skriva och äta lite frukost!
KRAMIS <3
Ps. Bjuder på en random bild från telefonen

Lilla brorsan han kan han...

Hejsan!
Viktor (min coola bror) skulle fram och handla och jag bad honom köpa lite godis.
han - vad ska du ha då?
jag - ta sådanna där smarties rör fast inte så många
han - jaja jag tar bara några

han kommer hem med fyra xD haha
hej tönt du ser trött ut?! xD
KRAMIS ♥

Ja då får man väl säga godmorgon..!

Hejsan på er! Idag så vaknade jag av att jag hade kramp i mitt ben då smulan lade sig på det typ vid tio i morse och sedan dess så har jag sovit tills nu x) jag är så himla trött!! Idag ska jag ha på mig mina nya leggins som är mörkgrå med mönster som är lite diskreta. Jag ska också ha på mig min nya mys tröja och bara slappa. Jag kom just på att jag har spanska prov snart så det får väl bli att plugga till det. Ni får ha en bra dag så ses vi snart igen. Jag kanske fotar och visar er legginsen sedan :)
KRAMIS <3
Ps. Lilla smulan på bild, helt nytagen ^^

HISS/DISS vintern

Tänkte köre en HISS/DISS om vintern bara för att ;)
*Snö är KUL!
*Man får äta mycket gott så som julgodis och julmat
*Att få träffa all släkt
*Man eldar i brasan vilket är mycket mysigt!
*Man kan börja andvända flis tröjor mm
*Man kan ÄNTLIGEN börja åka skidor :D
*SJÄLVKLART julafton! (ska jag vara ärlig så är dagen innan och efter julafton de bästa för på julafton är det så stimmigt sa man hinner inte smällta att det faktist är jul!)
*Ibland kan det bli lite för kallt
*Man änvänder mössa och får statiskt hår!!!
*Flis kläder ger också statikt hår...!
*Man får ont i magen av för mycket godis
*Ofrivilligt snöbollskastande - jag HATAR när folk kastar snöbollar utan att man går med på det. Det gör det inte bättre av att jag är bollrädd heller x)
*När det ser ut att vara 39- uten så man tar på sig hur mycket kläder som helst så är det inte så kallt och man svättas... Det är det värsta som finns!
bilderna är lånade av anipani
KRAMIS ♥

Mysig ny tröja

Idag har der varit en mycket lång dag så nu ska jag bara sjunka ned i soffan och ha den mysigt i min nya tjocktröja som jag köpte i dag i en ny affär här i habo för endast 70 kr!
Den är helsvart men det coola/fina med den är i luvan som ni ser på bilderna ^^
KRAMIS ♥

Godmorgon!

Hej och godmorgon på er!
Idag kommer det bli en lång dag. Föst ska jag och mamma ska äta lunch med hennes "yoga vänner" som hon arbetar med.Lite senare ska vi någonstans och kolla när min bror spelar innerbandy.
Jag måste också hinna klämma in lite pluggande till spanskaprovet som är på tisdag veckan som kommer. Jag har inte några passande bilder för tillfället så jag kan väl visa en halvskoj bild som jag gjorde lite halvslarvigt igår ;)
KRAMIS ♥

Bildrepris i kollage

Dessa bilder ser så goda ut! Var bara tvungen att visa dom igen ;)

Fredags mys

Hejsan allesammans! Just nu sitter jag coh koller på TV. Jag väntar också på att idol ska börga igen, då man får reda på vinnaren. Personligen så tycker jag att Amanda Fondell ska vinna!
KRAMIS ♥

Länkbyte

Hejsan!
Jag har ett länkbyte med DENNA TJEJEN som heter Jesica.
En rolig blogg med mycket bilder och video från youtube mm.
Mycket sevärdig blogg så tar lite av er tid och kika in.
Ps. bloggen är ganska ny så det är inte jätte många bilder men endå :D
KRAMIS ♥

Trevlig kväll på er ;D

Mycket duktig tjej! ^^

Bakdagen är idag ^^ DEL TVÅ

Jag älskar julen och det har ni säkert hört innan.
Det värsta med att baka är att man äter helften av vad man ska så jag har lite ont i magen nu x)
Ikväll ska vi testa allt som vi bakat, mummsiii ^^
KRAMIS ♥

Bakdagen är idag ^^

Hejsan!
Idag när jag kom hem från skolan så började jag och mamma att baka och äntligen är vi klara.
Jag har tagit en hel del bilder så jag gör två-tre inlägg med bilder :)
Vi bakade fyra sorter, ischoklad & mjuk pepparkaka & en brytchoklad men dumle, marsmelows osv i & typ som häxgosid fast mörk choklad och andra flingor i.
haha, mamma köpte 10 chokladkakor då vi skulle baka alla sorter med denna sorten.
Hon i kassan började nog undra om vi var feta eller om vi skulle ha fest xD

Nu kanske ni undrar

Hej på er alla läsare! Jag vet att uppdateringen inte är den bästa för tillfället. Men just nu när vintern kommer och allt, så händer det inte så ofta att jag går ut och fotar då det är både för kallt och för blött. Jag vill blogga och jag har ork till det men själv så tycker jag att inlägg utan bildr eller inllägg med lite text är tråkigt. Då kan ni ju räkna ut att om jag inte har varit ute och fotat på väldigt länge så kan jag inte blogga för då blir det bara korta eller bildlösa inlägg. Varför jag skriver detta är bara för att informera er om att jag inte tänker sluta blogga utan bara blogga när jag känner för det. Jag ska också försöka ta tag i fotograferandet!
Idag när jag vaknade så kollade jag ut och såg att snön fortfarande låg kvar på marken, kanske är detta snön som kommer synas då julen är här. I skolan så gick vi bara till 14.00 vilket var skönt då det är så mycket i skolan just nu. Om lite mindre en en vecka så har vi prov i spanska, jag har matte läxor, redovisningar om arbeten i skolan och mycket mera...
Efter skolan så gick jag hem och hittade inte på så mycket. Just nu sitter jag inne på en spansk hemsida som skolan oganiserat då vi i 9:an ska ha ett utbyte med en kompis som vi väljer. Min moster och hennes man kom precis på besök och sade hej och då såg jag att det faktist snöar lite ute! Jag gillar verkligen vintern, det är både mysigt och roligt.
På fredag ska jag vara barnvakt åt mina små kusiner på andra sidan gatan och då ska vi kanske, om snön fortfarande ligger kvar, gå ut och busa i snön ^^
Ni får ha en fortsatt trevlig kbäll så hörs vi snart igen. Passar också på att visa en halv gammal bild på mig som jag tror att ingen av er har sett ännu, för som det står här åvan så är inlägg utan bilder inget kul alls (enligt mig)

MYSIGT <3

Clothes of the day!

Såhär såg jag ut i skolan idag! Eller ja, när jag kom hem så böt jag om till myskläder men tidigare såg jag ut såhär..

Me

Nu ska jag ta och fika lussekatt, pepparkaka och julmust och bara mysa och kolla ut på den härliga snön som äntligen är här :D

Den magiska dagen!

Hejsan!
Förlåt för att jag inte bloggat på sjukt länge men jag lovar er, jag har jätte många bilder på lager!
Imorse så såg jag att det hade snöat så när jag kom hem, dvs för typ 20 min sedan, så tog jag kameran och fotade snabbt för att sedan visa er!

Snart

Godmorgon på er!
Idag så slog det mig att
1. Vi har sovmorgon
2. Det är bara 24 dagar kvar till julafton. Det har verkligen gått fort!
Nu ska jag lägga mig och läsa i boken, den är såå bra!
KRAMIS <3