Har hört om en tjej, som skar sin arm tills att det kom blod.

 

Skolan.....

And i'm back. Orkar inte blogga längre och skolan gör inget lättare precis. Läxor på läxor! Skit skola. Jag orkar verkligen inte med någonting alls just nu. Jag känner mig bara ledsen och trött. Ska jag vara ärlig vill jag bara gå och dö just nu. Men de säger att det går över... Jag är sjukt glad över att jag har min kusin och min vän som alltid finns för mig när jag behöver prata med någon. Utan er två skulle jag inte orkat mycket.
Jag har i alla fall varit med min kusin och lilla Maja idag. Maja är grym på att måla naglar! Hon brukar få måla mina naglar varje gång vi träffas! 
Jag klippte mig i torsdags by the way. Jag la även i ljusa slingor. Intressant...
 
så snygg... eller INTE... 

Bloody

som sagt, jag var på halloween fest i torsdags men visade aldrig hur jag såg ut. Jag har dock ingen bild på hela klänningen men det får bli bra såhär.
I dag har jag varit i stan med mamma och pappa. Och så är det skola imorgon. Dö. Det är dans där emot, vilket ska bli jätte kul. Jag har verkligen saknat att dansa! Hej så länge ♥

Ny leksak?


inte för att jag kan eller får köra, min bror är dock gladare ;)
 
 

Lördagen innan skolan

Bara jag som inte vill tillbaka till skolan? Som tur är så är det inte söndag idag utan lördag. I dag ska min bror ha en halloween fest här hemma och snäll som han är så lät han mig vara med. I torsdags var jag också på en halloween fest med A-mix vilket var väldigt roligt. Jag tog inte så många bilder tyvärr.
Jag har för övrigt i dag köpt en ny vinterjacka och en mössa. Ha det bra!