Jag är med och tävlar!

Godmorgon på er! Jag har inte haft tid att blogga förens nu men nu kommer jag med värsta bästa tävlingen! Du kan nämligen vinna ett valfritt iPoneskal från 100-500 kronor på http://www.iphonetillbehör.eu/. Du behöver bara gå till DEN HÄR BLOGGEN och motivera varför du vill vinna samt följa henne på bloglovin. 
Jag har en iPhone 4 och skulle verkligen villja vinna då det alltid är kul med nya saker. Jag har aldrig vunnit någont sådant här "stort" förut och jag älskar iPhoneskal! Eftersom jag bara har de lite mera "bas" skalen skulle det vara kul med ett lite speciellare som några av de nedanför ↓
3D Crystal Color-changing Leaf Design Back Case Skin Cover for AJimmy Comics Series Seeing Stars Frosted Back Case Shell Cover fFashion Flip-Flop Design TPU Open-Face iPhone 4G Case (Pink)Unique Design iPhone 4 Case (White)
Butterfly Knot and Birdcage Hard Plastic iPhone 4G Back CaseJag är dock inte helt säcker på om jag ska ge bort det till en vän men hon har också en Iphone 4 men det får jag se OM jag vinner. Jag tycker verkligen ni ska gå till henes blogg och vara med i tävlingen! ALLA kan vinna :)


Kommentarer


Kommentarer:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (syns ej) :

Blogg:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0