Nu är jag tillbaka igen

Hejsan kära läsare!
Jag vet att uppdateringen inte vart så bra de senaste dagarne men detta beror ju på att jag varit i Karlstad och kollat på SM som min bror var med i. Jag ska även passa på att skryta lite och säga att han van den matchen då han stod i mål (han är målvakt) och han blev också utsädd till matchens spelare! Vi hade det jätte kul där och vi hyrde en stuga som var lagon stor och mysig. Kampingen var dock lite öde men det kan man ju förstås då det var mitt i vintern. De fanns också ett relax rum med bubbel pool, bastu, duschar, tv och massa tända ljust som vi tillbringade två kvällar i, hela familjen. Ena dagen var jag och Sofie (kusinen) inne i stan och åt på Max, shoppade, skrattade och åt glass. Jag handlade dock bara några läppglans (det är ju bara ett måste) och sofie köpte en lite sminkväska.
Över till något helt annat, idag var det ju första dagen i skolan på ett antal dagar då det varit jullov. Det var väl sådär då jag var/är trött och ovan vid att vakna och gå upp så tidigt. Förövrigt var skoldagen bra men lite kortare skulle ju inte skada endå fick vi sluta en halvtimme tidigare.
På Instagram går det riktigt bra då jag har över 300 följare. Jag hade också tänkt att visa er både bilder från Karlstad och lite övriga bilder (alla är redigerade med instagram)
De första bilderna är från Karlstad.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
På den översta bilden ser ni läppglansen jag köpte. Sedan är det lite andra bilder på naturen/bandyn/mig/bilfärden och på maten jag och sofie åt i stan. Vi gick btw även till MC för att äta glass ^^
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Haha, ja lite ego får man endå vara. Jag såg nämligen att det var en hel del bilder på självaste mig med det får ni stå ut med (?).

Och så kan jag passa på att berätta att på torsdag ska jag till läkaren från tidiga morgornen till sena kvällen för att mäta ut en ny korsett. Jag har nu haft den i närmare två år (ett och ett halvt kanske?) så det ska bli så roligt att ÄNTLIGEN få en ny. Jag hoppas ochså att ryggen kommer till att se bättre ut men man vet ju aldrig.
Nu ska jag läsa läsa och läsa för vi har REDAN fått läxa, vi ska läsa i ett häfte om 1700 talet eller något i den stilen tills imorgon! Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen.
KRAMIS ♥


Kommentarer


Kommentarer:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (syns ej) :

Blogg:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0